Her er landets billigste boliglån

Ved en undersøgelse for kort tid siden blev det faktisk bevist, at Nordea tilbyder markedets billigste fastforrentede realkreditlån – og dette gør de faktisk lidt i al hemmelighed. Deres lån er faktisk hele 10 procent billigere end et andet flexlån, men det kan ikke konverteres.

Hvis du blot er interesseret i at få den lavest nettoydelse på dit realkreditlån lige nu og her, så tilbyder Nordea – som det eneste realkreditselskab faktisk – et stående lån.

Hvis du ikke kender stående lån, så kan det forklares som nok markedets mest enkle låneprodukt.

Du låner nemlig simpelthen en mængde penge til en fast rente over de næste 10 år og så nøjes du med at betale renterne på lånet.

Dette betyder altså, at hvis du beholder lånet til dets udløb, så behøver du fakktisk ikke spekulere på rentestigninger eller rentefald i markedet, da ydelsen simpelthen ligger fast i hele låneperioden – uanset hvad der sker.

SE: SU-lån er den billige vej til ekstra kapital

Ideelt ved forældrekøb

Denne form for lån er simpelthen helt genialt for ældre, der gerne vil investere i en lejlighed til deres barn og regner med at sælge lejligheden igen efter 10 års tid.

Du kan nemlig opstille et driftsbudget for boligen over en 10-årig periode, der faktisk viser alle de præcise udgifter og indtægter.

Rent statistisk set behøver du egentlig ikke være bange for, at jeres lejlighed er mindre værd end gælden ved udgangen af perioden. Så hvad venter du på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.